15 zanimljivih slučajeva u kojima su djeca nasmijala sve oko sebe

15 zanimljivih slučajeva u kojima su djeca nasmijala sve oko sebe

Foto: Reddit

Klinci često nisu ni svjesni da su učinili nešto smiješno. Pogledajte što se dogodilo u ovih 15 slučajeva.

“Zamolila sam sinčića da nakratko pripazi na svoju seku dok obavim nešto u kuhinji. Nakon dvije minute sam provirila s vrata i ugledala ovo.”“Moja kći izgleda kao mlada mama koja se kaje što je rodila dijete.”“Moja dvogodišnja klinka je sebi nacrtala jastuk i legla na beton kako bi malo odspavala.”“Djeca iz naše škole imala su zadatak da se obuku u vilenjake (engl. Elves). Jedan dječak je krivo pročitao i obukao se u Elvisa.”“Naša klinka je na glavu stavila periku. Uplašila nas je kad je izašla iz sobe.”Klinkina izjava u školi: “Moj pas je krug jer je okrugao.”“Naša kći je prvi put držala bebu u rukama, njen izraz lica bio je neopisiv…”“Moja kći je mislila da je ovo ona. U pozadini je moj sin. Imam zanimljivu djecu.”“Moj sin je imao zadatak u kojem je morao odgovoriti kako se zove predsjednik prikazan na slici (Getty Images je izvor slike).”“Naša klinka je uhvatila uskrsnog zeca za jajca.”“Naše dijete je moralo napisati kako se zovu ove vrste trokuta. Dala im je imena.”“Igrali smo se skrivača.”“Što je mom djetetu pomoglo u TUŽNIM vremenima? Piletina.”“Naša kćerkica mrzi kad joj sunce sja u oči pa je u školi napravila crtež na kojem se dere na Sunce.”“Naše dijete je nacrtalo sebe i ostatak obitelji kako roni u moru. Učiteljici je to izgledalo kao nešto sasvim drugo…”


(lajk.hr)

VIDEO: Tinejdžerka je ugledala svog brata iza nje, a kada je bolje pogledala njegovo lice, zastao joj je dah!
Elizabeth je u dnevnoj sobi svoje kuće u Arizoni gledala TV, kada je njen pas odjednom počeo glasno lajati, no Elizabeth nije pretjerano obraćala pažnju na to.

Ova tinejdžerka nije imala predstavu da na njenim vratima stoji jedan veoma važan gost.

Elizabethin i Johnov brat, Shane Rader, je inače vojnik koji je posljednje tri godine proveo u Italiji. Za njih je to bio težak period razdvojenosti. Shane je bio siguran da se uskoro vraća kući, no htio je prirediti iznenađenje za svoju sestru, piše virealno.com

U videu u nastavku. pogledajte momenat u kojem je Elizabeth nakon dugo vremena ugledala svog poželjenog brata. Najprije je mislila da je to John, a kada je prišla bliže, nije mogla suzdržati svoje emocije.

Njena reakcija je zaista posebna, objavio je virealno.com


Ljubimci koje su njihovi vlasnici uhvatili u žutoj minuti
Foto: Reddit
Ponekad se našim ljubimcima pobrkaju postavke i oni se počnu čudno ponašati.

Kako drugačije objasniti psa koji pokušava sjesti na zid, a mačka bolje da ni ne spominjemo, objavio je portal Lajk.hrSusjedima su otkrili zbog čega će biti bučni, nakon ovoga se nitko nije ljutio
Ovi ljudi su bili itekako iznenađeni kad im je kći rekla “radosnu vijest”. Nije im preostalo ništa drugo nego da to proslave.

Susjedima su zbog toga napisali obavijest nakon koje se nitko nije ljutio.Tri mladića su dotrčala sa benzinske stanice da bi pomogli starijem paru i oduševili su mnoge ovim činom
Rose Griest (89) i njen suprug David (100) došli su do perioda svog života gdje više ne mogu raditi stvari kao što su to radili prije, ali još uvijek se trude da ne ovise od drugih.

Zaustavili su se na benzinskoj pumpi kako bi otišli do wc-a nakon što je Rose završila sa pregledom kod doktora. Parkirali su svoje vozilo na pumpi, ali kada su se vraćali prema njemu vidjelo se da su već iscrpljeni. Policajka Kanesha Carnegier je pritrčala da im pomogne.

Potom je fotografisala trojicu mladića koji su se približili kako bi također pomogli ovom starom bračnom paru. To su bili Joc Koe Stoe, Marty i Freddy G. Marty je rekao kako je gledao u njih i pomislio da je to mogla biti njegova baka. Zaista prekrasan čin od ovih mladih ljudi.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.