SKOČIO S LITICE KAKO BI POMOGAO PRIJATELJU U NEVOLJI: Ovaj plemeniti potez ekspresno postao viralni hit

SKOČIO S LITICE KAKO BI POMOGAO PRIJATELJU U NEVOLJI: Ovaj plemeniti potez ekspresno postao viralni hit

Hrabri base skakač bacio se s litice kako bi pomogao ozlijeđenom prijatelju koji se zabio u stijene te se ozlijeđen strmoglavio u provaliju duboku 160 metara.

Lovac na uzbuđenja skočio je s litice Beachy Head u odijelu-krilu, ali je izgubio kontrolu te je odvučen na stijene, nakon čega pao na obalu, piše Daily Mail.

Skočio za ozlijeđenim

Njegov prijatelj, koji je čekao na svoj red da skoči te koji je trenirani bolničar, brzo je skočio za njim preko ruba litice kako bi mu pomogao.

Uskoro su stigli i Obalna straža i helikopter za spašavanje poslani da spase ozlijeđenoga koji je pao s litice u istočnom Sussexu i slomio kuk.

Nakon što mu je pomogao drugi bolničar u helikopteru, ozlijeđeni je čovjek prebačen u bolnicu.


‘Nezreli’ skakači

Lokalni političar iz Liberalnih demokrata osudio je “nezrele” base skakače koji se bacaju s litice. Dodao je kako se nada kako će ova najnovija nesreća odvratiti ljude da nastave s ovakvom zabavom.

I lokalno okružno vijeće zatražilo je od posjetitelja da “koriste zdrav razum”.

“Bilo koja aktivnost koja dovodi ljude blizu ruba litice izuzetno je rizična”, rekao je glasnogovornik okruga Eastbourne.

“To se odnosi na sve, bez obzira da li jednostavno šetate ovim područjem ili se bavite nekim sportom.”

Nestabilne litice

Beachy Head je popularno turističko mjesto gdje mnogi snimaju avanturističke selfije, dok oni željni dodatnih uzbuđenja često koriste litice za skakanje.

No nestabilne litice sastavljene od krede često se urušavaju, te je britanska Obalna straža izdala upozorenje da se ljudi trebaju držati podalje od ruba kako ne bi pali.

Upozorenje nije zaustavilo fanove selfija, koji se i dalje naginju preko ruba kako bi snimili savršenu fotku za objavu na društvenim medijima.
(net.hr)

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.