Pogledajte luksuznu vilu koju braća Mamić grade kod Ljubuškog

Pogledajte luksuznu vilu koju braća Mamić grade kod Ljubuškog

Foto: Pixsell/Ivo Cagalj

Porodica Zdravka Mamić prošle godine je počela s gradnjom vile u blizini Ljubuškog, tačnije kod turističkog odredišta Kravica.

Prema informacijama hrvatskih medija iz maja 2021. godine, a koje su dobili od mještana, vilu gradi Mario Mamić, sin bjegunca od hrvatskog pravosuđa Zdravka.

Foto: Pixsell/Ivo Cagalj,

“Premda je suočen s jednom pravomoćnom presudom i najmanje dvije nove optužnice zbog isisavanja novca prilikom transfera nogometaša u zagrebački klub i iz njega, odbjegli gazda zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić i dalje nastavlja s vrlo sličnom praksom: Nacional je tijekom prošloga tjedna došao do dokaza da su u najmanje dva slučaja kupoprodaje igrača tijekom prošle godine milijunski iznosi za navodne posredničke usluge uplaćeni na račun njemu bliskih tvrtki i osoba u Mostaru”, piše Nacional.

Foto: Pixsell/Ivo Cagalj,

U ovom slučaju radi se o prelasku igrača Marka Bulata i Denija Jurića iz Nogometnog kluba Šibenik u GNK Dinamo početkom 2021. godine, za što je navodno potrošeno čak 3,5 miliona eura – najmanje 600 hiljada eura tom prilikom prebačeno je na račun tvrtke DI & DŽ iz Mostara, no taj iznos odnosi se samo na dio provizije koju je posrednicima uplatio šibenski klub

Foto: Pixsell/Ivo Cagalj,

Uprava Dinama skriva koliko je od lani isplaćenih 51 milion kuna sumnjivih provizija završilo u Hercegovini. NK Šibenik službeno je objavio da je prilikom prodaje igrača Marka Bulata i Denija Jurića u GNK Dinamo početkom 2021., najmanje 600.000 eura prebacio na račun tvrtke DI & DŽ iz Mostara, braće Ivice i Damira Džidića, bliskih Zdravku Mamiću.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.