Bivši m.kro progovorio: Evo ko su elitne pros..tutke iz Zadruge, nakon ovih saznanja ništa neće biti isto!

Bivši m.kro progovorio: Evo ko su elitne pros..tutke iz Zadruge, nakon ovih saznanja ništa neće biti isto!

Bivši m.kro Mihailo Maksimović u svojoj Fejsbuk grupi pod imenom “Javna tajna by Mihailo Maksimović” iznio je detalje o učesnicama Zadruge, koje su se nalazile u njegovom katalogu.

On je opisivao pros..tutke koje su ulazile u rijalitije na osnovu fizičkog izgleda i karaktera.

– Jednu učesnicu znate, ona je ulazila navodno kao gost, mislim da će vam biti očigledno ko je ova osoba, ja sam joj dao ime Darija, ona je najviše prozivala ostale djevojke, vrlo glasno, da se bave najstarijim zanatom, svađala se sa djevojkama, popularna je, starleta je i ima veze sa Amerikom – rekao je Mihailo, pa opisao sljedeću devojku.

– Ljudi stalno nagađaju ko je “Divna” iz knjige, a evo reći ću vam, ja sam u knjizi rekao da je ona iz Vojvodine, a evo sad ću reći i iz kog grada, ona je iz Novog Sada – kaže Mihailo, a onda je ispričao priču o maloljetnoj djevojci koja je ušla u rijaliti.

 

– Malu “Janu” nisam htio da primim da radi, jer je u tom momentu bila maloljetna, ali kasnije kada je ona ušla u Zadrugu, sam vidio da je ta djevojka po temperamentu ni kasnije nije mogla da sarađuje sa mnom. Ta djevojka je inače, vitka, bila je jako mlada kada je ušla u Zadrugu, inače plava je i imala je jako jako burne svađe sa svima i sa svojim partnerima tamo. Bila je dosta u žiži javnosti zbog tog svog ponašanja – rekao je Maksimović u pomenutoj Fejsbuk grupi.

– Anja i Sara su takođe bile u “Velikoj kući” – Zadruzi. Otkriću vam da u imenima ‘Anja’ i ‘Sara’ postoji simbolika. Što se tiče Anje, ona je imala obline, prirodne obline, ona nije bila svadljiva, ima dvadeset i par godina. Vrlo je mala razlika između njenog pravog imena i ovog koje je stavljeno. Isto važi i za Saru. Sara je jako vitka djevojka, jako mlada djevojka, temperamentna i pravila je ekscese i vrlo, vrlo burne svađe je imala u Bijeloj kući, za razliku od Anje koja je temperamentom mnogo mirnija. Sara je bila crnka – šokirao je Mihailo opisivanjem zadrugarki.

Inače, Mihailo je opise djevojaka davao i u knjizi koju je napisao “Mnoga lica Marije Magdalene”.

.

.

 

 

.

.

.

Izvor: Republika.rs

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.