Bračni par posvojio troje djece od umiruće susjede, a onda je uslijedilo pravo iznenađenje

Bračni par posvojio troje djece od umiruće susjede, a onda je uslijedilo pravo iznenađenje

Bračni par koji je već imao petero djece je posvojio troje djece od umiruće susjede. Dobrota ovih ljudi je vrijedna divljenja.

Audrey, samohrana majka troje djece, morala je otići u bolnici napraviti neke testove. Pitala je svoju susjednu Tishu – majku petero djece – bi li njezina tri djeteta mogla provesti noć u Tishinoj kući.

Tisha i njezin muž su pristali sačuvati djecu preko noći, čak i ako je njihov dom bio već dovoljno tijesan.

Audreyini rezlutati testa su stigli. Dijagnosticiran joj je drugi stupanj raka jednjaka i trbuha.

Znajući da joj vrijeme istječe, Audrey je očajnički htjela zbrinuti svoju djecu. Iako nisu bili ni bliski prijatelji, iskoristila je priliku i pitala Tishu da bude zakonski skrbnik njenoj djeci.
Susjedi su otvorili svoja srca i dom za troje djece

Opet, nevjerojatno, Tisha i Kevin su pristali. Roditelji petero djece su otvorili svoja srca i dom kako bi odgajali i brinuli za Audreyinu djecu, te im pomogli nositi se s majčinim neizbježnim odlaskom.

Nedugo nakon toga Audrey je preminula.

Tko bi ikada pomislio da će malo poznata prošlost Tishe pripremiti je da preuzme tako ogromnu odgovornost …

Pogledajte video ispod kako biste vidjeli nevjerojatno iznenađenje za Tishu i njenu novu deseteročlanu obitelj od strane tv ekipe s Foxa.

Učiteljica pozvala svoje učenike s posebnim potrebama da joj uljepšaju vjenčanje

Ova učiteljica pozvala svoje učenike s posebnim potrebama da joj uljepšaju vjenčanje. Pogledajte kako je to izgledalo!

Kinsey French je učiteljica šestero djece s posebnim potrebama – toliko je vezana za njih da nije mogla zamisliti svoje vjenčanje bez njih.

Kada se udavala za svoju srednjoškolsku ljubav, Josha, njezini učenici (7-11) su imali posebne uloge: bacali su latice do oltara i nosili prstenje.

„Željela sam odrasti i udati se za mog princa na bijelom konju te sam htjela da svi moji voljeni budu prisutni“, rekla je 25-godišnja Kinsey.

Ta je kategorija uključivala njezine učenike.

French je učiteljica u školi u kojoj je upoznala svog supruga – Kršćanskoj akademiji u Rock Creeku. Tri godine je bila dio inkluzivnog programa za učenike s Downovim sindromom.

Josh ju je čak zaprosio na kampusu pred učenicima tako da je jasno da njezin posao i škola igraju jako važnu ulogu u životu ovog para.

„Kada sam rekla Joshu da želim da moji učenici budu dio vjenčanja, bio je oduševljen“, rekla je, „Puno razgovaramo o mojim učenicima te je rekao da su i njemu kao obitelj“.

Učenicima su pozivnice za vjenčanje podijeljene na završnoj školskoj priredbi.

Jedna majka je komentirala:

„Bilo je jako emocionalno kada je Kinsey pozvala Kate i druge učenike. Osjećala sam kao da Kinsey i učitelji gledaju našu djecu kao obitelj. Moja kćer Kate je, čini se, cijelom gradu rekla da ju je Kinsey pozvala na svoje vjenčanje“.

Kate kaže da je vjenčanje, po njoj, bilo pravi uspjeh:

„Bilo je lijepo gledati učiteljicu kako se udaje… ja sam mogla bacati cvijeće, a krumpir u sali je bio odličan“.
Osim 6 učenika, malenoj su se ekipi pridružili nećak i nećakinja ovog divnog para. Sve su cure dobile poseban tretman prije vjenčanja, a kao dar su dobile torbice, narukvice i ogrlice.
(novizivot.net)

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.