Cvijanovićeva : “Hvala Bogu da ne živimo u takvoj BiH, za koju su se borili glavosječe iz jedinice `El mudžahedin”

Cvijanovićeva : “Hvala Bogu da ne živimo u takvoj BiH, za koju su se borili glavosječe iz jedinice `El mudžahedin”

Foto: Srna

Konačno smo dobili jasan i glasan odgovor od bošnjačkog političara zašto se mi tako dugo zlopatimo u ovoj državi i zašto ovdje stvari nikako da profunkcionišu. Ne zbog Republike Srpske, već zato što se, kako to reče DŽaferović, danas ne živi u BiH za kakvu su se borili pripadnici tzv. Armije BiH – rekla je Cvijanovićeva.

Prema njenim riječima, to, naravno, nije dovoljno da upali poneki alarm međunarodnog faktora, kao što nije bilo ni alarma kad je nedavno lider SDA Bakir Izetbegović Dejtonski sporazum sveo na nivo luđačke košulje.

– Da je tako nešto izjavio bilo koji političar u Republici Srpskoj, barem bi tri parlamenta nekih stranih država o tome diskutovala već narednog dana. Bilo bi i sankcija za rušenje Dejtonskog sporazuma ili potkopavanja institucija BiH – naglasila je Cvijanovićeva.

Ona je istakla da je dobro da to nije takva BiH.

– Hvala Bogu da ne živimo u takvoj BiH, pogotovo ne u onoj za koju su se borili glavosječe iz jedinice `El mudžahedin`, koje je DŽaferović srdačno dočekivao – navela je Cvijanovićva.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Šefik DŽaferović je danas izjavio da BiH još “nije zemlja za koju su se borili” mnogi pripadnici takozvane Armije BiH, dodajući da “slijedi slom retrogradnih snaga”

(Izvor: Srna)

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.