Deen proslavio 40. rođendan, dečko mu uputio emotivnu čestitku: Blagoslovljen sam što te imam

Deen proslavio 40. rođendan, dečko mu uputio emotivnu čestitku: Blagoslovljen sam što te imam

Foto: Instagram

Bh. pjevač i stručnjak za modni biznis s adresom u Los Angelesu Fuad Backović Deen proslavio je 40. rođendan.

Brojni prijatelji, kolege i pratitelji uputili su mu čestitke putem društvenih mreža, a među njima se izdvojila i ona od njegovog dečka Willa Phearsona III.

“Sretan rođendan. Ti si najnevjerojatniji čovjek i moja želja je da ti život odrazi svu slavu koja ti posjeduješ. Tako sam blagoslovljen i zahvalan što te imam”, poručio je emotivni Will.

“Neki ljudi tihim koracima uđu u tvoj život, zauzmu mjesto u tvom srcu i bez obzira na oceane koji vas dijele ta ljubav će biti dovoljno jaka i ta iskra nikad se neće ugasiti. Ti ćeš zauvijek biti moj Fudo”, napisala je Hana Hadžiavdagić u rođendanskoj čestitki uz zajedničku fotografiju s Deenom.

Inače, Deen je nedavno obilježio i 18. rođendan pjesme “In The Disco”, s kojom je 2004. godine predstavljao Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu, a koju mu je napisala hrvatska pjevačica Vesna Pisarović.

Podsjećamo, Deen je sedam godina proveo i u Italiji, nakon čega se odselio u Ameriku. Jednom prilikom je ispričao da se teško privikao na život u Americi, no da je sretan.

Tamo te ne doživljavaju kao stranca, ne pitaju te koje si vjere, kako se zoveš itd. To je jedan potpuno drugačiji svijet i mentalitet, osobno mi je bilo malo teže priviknuti se bez obzira na to što cijeli život putujem i što sam u Milanu živio sedam godina. Sada mogu reći da dobro plivam u svemu tome”, kazao je tada.

(Izvor: Klix.ba)

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.