Gorice Dodik: Milorad Dodik im smeta da sprovedu svoje zamisli u islamskoj republici

Gorice Dodik: Milorad Dodik im smeta da sprovedu svoje zamisli u islamskoj republici

Foto: Twiteer

Jedini način na koji oni mogu da ‘pometu‘ Milorada na izborima je da ga stranci sklone. Ali, ima još Dodika, to imajte na umu, zaprijetila je Gorica Dodik

Reakcije na uvođenje novih sankcija Miloradu Dodiku, članu Predsjedništva BiH i lideru SNSD-a se ne stišavaju.

O novonastaloj situaciji na društvenim mrežama oglasila se i njegova kćerka Gorica Dodik.

“Ti da išta vrijediš kao političar ne bi došao u BiH da budeš ambasador, nego bi u svojoj zemlji nešto odlučivao”, poručila je Dodikova kćerka britanskom ambasadoru Matthewu Fieldu.

Ambasador Velike Britanije Matthew Field kazao je kako bi “svaki pokušaj blokiranja ovih izbora ili implementacije izbornih rezultata, na sličan način bio smatran destabilizacijom, anti-Dejtonskom aktivnosti, i u suprotnosti sa pravnim poretkom zemlje…”

Dodikova kćerka je za sve ponovo okrivila opoziciju u Republici Srpskoj.

“Glavni puzači po stranim ambasadorima, glavni krivci nesloge među Srbima, produžene ruke političkog Sarajeva i britanske ambasade. Jedini način na koji oni mogu da ‘pometu’ Milorada na izborima je da ga stranci sklone, pa na tome predano rade. Ali ima još Dodika, to imajte na umu”, zaprijetila je Dodikova kćerka.

Također je komentarisala naslovnice režimskih medija u Srbiji koji na naslovicama obmanjuju javnost u Srbiji kako će EUFOR uhapsiti Milorada Dodika.

“Nece ga hapsiti zbog korupcije, gdje su dokazali korupciju, samo jedan dokaz neka prilože. Milorad Dodik im smeta da sprovedu svoje zamisli u islamskoj republici, to je uzrok, ne bi oni ovoliko čekali da je u pitanju korupcija”, navela je Gorica na Twiiteru.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.