Mina se slomila pored Mensura, prolila more suza: Prekinula nastup dok je pjevala, završila u plaču! (Video)

Mina se slomila pored Mensura, prolila more suza: Prekinula nastup dok je pjevala, završila u plaču! (Video)

Na “Zadrugoviziji” zajedno su nastupali Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić. Mina je pjevala pjesmu Edite Aradinović “Gram Emocija”, a onda su je pukle emocije.

 

Mensur nije želio da učestvuje u ovom performansu, pa je na samom početku odlučio da samo sjedi na stolici. Mina se na trenutak zbunila, pa je dobila podršku, ali su je emocije preplavile i nije uspjela da nastavi da pjeva.

– Ne mogu – rekla je Mina i počela da lije suze, a Mensurova djevojka Milica Veselinović je plakala dok ih je gledala.

 

Uslijedili su komentari žirija:

– Mislila sam da ću moći ovo da izvedem, ali sve je bilo jače – rekla je Mina.

– Pokazala si koliko si emotivna. Znam da ti sve sve skupilo, šta da ti kažem? Puno te volim – rekla je Nadica.

 

– Nepravda kosmosa je nevjerovatna, ali morate da skupite snagu. Nešto kao što ste vas dvoje se rađa jednom u 50 godina. Mnogo me je ovo potreslo – dodao je Dejan.

– Mina, glavu gore, bila si prelijepa. Lijepo si počela, stvarno. Ja razumijem sve, ne zamjeram ti. Glavu gore, ti si jaka. BIli ste prelijepi – pričala je Sandra.

 

– Minu zovem crna udovica, a ovo je jedini trenutak gdje mogu da kažem da je bijeli labud. Kad je Mina krenula da pjeva, naježio sam se. Kapiram sve, nisam pametan. Mogu da ti kažem da imaš podršku od tajsonki, mama te pozdravlja i Mensura takođe – govorio je Filip Đukić.

– Pokazala si da imaš šlifa za muziku i krivo mi je što nisi nastavila pjesmu. Ti baš dobro zvučiš. Treba da treniraš glas i baš mi je krivo, krenuo sam da pjevam, da te podsjetim tekst. Svaka čast i nadam se da ćeš sljedeći put da se suzdržiš od emocija – dodao je Gazda Paja.

 

 

.

.

4.

.

.

.

Izvor: Kurir

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.