On je jedan običan smrad iz Crikvenice: Dalilina mama Cara nazvala ludakom, a oplela i po Dejanu!

On je jedan običan smrad iz Crikvenice: Dalilina mama Cara nazvala ludakom, a oplela i po Dejanu!

Emina Mujić jako je ogorčena na svog zeta Filipa Cara, koji, kako ističe, sve vrijeme kinji i maltretira njenu kćerku Dalilu Dragojević.

– Opet stres zbog Dalile i ovog smrada iz Crikvenice! Sve je na nju ponovo svalio i krivi je iako mu je rekla da sama ide iz rijalitija. Ona ga je pročitala i zna da će da joj prebacuje ako iziđe s njom, što se desilo kad ih je produkcija vratila! Osuo je paljbu i uvrede po Dalili, pljuje je, gađa čim stigne i sve tako dok ne stigne obezbjeđenje. Psuje mene, Husu, sve nas vrijeđa! Naziva je k..vom i razne epitete joj lijepi. Ali, sreća pa su se pojavili snimci da se zna ko je i šta je on i šta je radio u Crikvenici od djetinjstva, pa do danas!

– Njegova rođena tetka je otkrila istinu o njemu! On je nasilnik nad ženama, on je za Lazu Lazarevića, a ne da boravi u rijalitiju sa normalnim ljudima. Pogotovo Dalila koja ne zna ništa od toga ne treba da bude vreća na kojoj on iskaljuje svoj besa i to ludačko ponašanje! Psihopata ostaje psihopata i tu nema promjena! On je jedan običan smrad iz Crikvenice! Ni ime ne mogu više da mu pomenem – kaže Emina za Svet i osvrće se na vezu bivšeg zeta Dejana i Aleksandre.

 

– O ovoj, navodno zaljubljenoj Aleksandri koja Dejana svojom pričom i plakanjem drži pored sebe, tek ima šta da se kaže, ali dobro, Nit je naivna, nit fina kako se predstavlja. I te kako je sve drugačije nego što sad Dejan misli, ali neka svet sazna pravu istinu o ološima!

.

.

.

 

 

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.