REKAO SAM DA ME NE SNIMAŠ BEZ PITANJA: PROCURIO STARI SNIMAK WILLA SMITHA, NJEGOVA SUPRUGA OTKRILA U KAKVOM IM JE STANJU BRAK

REKAO SAM DA ME NE SNIMAŠ BEZ PITANJA: PROCURIO STARI SNIMAK WILLA SMITHA, NJEGOVA SUPRUGA OTKRILA U KAKVOM IM JE STANJU BRAK

Nakon što je glumac Will Smith na dodjeli Oscara ošamario Chrisa Rocka, isplivale su stare snimke o njemu, a posljednja je ona u kojoj moli svoju suprugu Jadu da prestane razvlačiti njihove bračne drame u javnosti.

Isječak, koji traje manje od minute, dio je Instagram Livea iz 2019. godine, u kojem Jada traži od svog muža da odgovori na niz njenih pitanja o njihovoj problematičnoj vezi. Prilično je očito da je Smithu jako neugodno.

Znaš li da Esther Perel dolazi za crveni stol? Bi li rekao da je ona bila ključna u tome da ti i ja redefiniramo naš odnos – pita Jada Willa referirajući se na svoj podcast The Red Table Talk.

Kad je shvatio da se video emitira uživo, Smith odgovara:

Rekao sam ti da me ne snimaš bez pitanja.

Jada naizgled ignorira mužev komentar i okreće kameru prema sebi govoreći: “Još uvijek se nosim s glupostima.”

Bi li rekao da nam je pomogla da izliječimo bol koju smo si međusobno nanijeli? – nastavila je Jada.

Smith odluči prešutjeti sve što ima za reći te se pokušava mirno izvući iz videa.

Ne možeš me samo koristiti za društvene mreže. Nemoj samo početi snimati. Stojim u svojoj kući. Nemoj samo početi snimati – rekao joj je.

Molim vas, gledajte Esther u Red Tableu jer je nama puno pomogla. Zar ne vidite? – zaključuje Jada u kameru.

(hayat.ba)

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.