Riješena misterija Cecine ogrlice poslije 23 godine: Vlasnica otkrila da li je nakit ukraden na ratištu!

Riješena misterija Cecine ogrlice poslije 23 godine: Vlasnica otkrila da li je nakit ukraden na ratištu!

Svetlana Ceca Ražnatović nikada nije nosila ukraden nakit, tvrdi Mirjana Milosavljević, koju je, kako tvrdi, devedesetih godina angažovao pjevačicin suprug da iz Praga za nju donese ekskluzivnu bižuteriju.

Ona je riješila da progovori nakon 23 godine, jer, kako kaže, ne može više da sluša priče da je pokojni pjevačicin suprug ukrao skupocjenu ogrlicu na ratištu i poklonio je svojoj supruzi, koja ju je ponijela tokom jednog gostovanja u emisiji “Minimaksovizija” kod čuvenog Milovana Ilića Minimaksa. I danas se na društvenim mrežama često pojavi priča kako se u emisiju javila žena tvrdeći da je ogrlica koja je krasila Cecin vrat dijamantska, te da ju je on ukrao od njene mrtve sestre.

Ipak, iako na internetu postoje razni Cecini snimci sa suprugom iz “Minimaksovizije”, ovog nema. Zbog toga mnogi vjeruju da je ova priča samo urbana legenda i da se nikada nije dogodila, a sada o tome priča žena koja je spornu ogrlicu, ali i drugi nakit prodala balkanskoj zvijezdi koji je ona nosila u spotovima, na javnim događajima i u emisijama.

– Ja sam živjela godinama u Pragu i u Srbiju sam donosila ekskluzivnu bižuteriju. Ovdje sam imala svoje klijente kojima sam to prodavala. To su bile kopije najskupljih unikatnih ogrlica svjetskih brendova. Sarađivala sam sa raznim pjevačicama. Među njima su Dragana Mirković, Jovana Tipšin i mnogi drugi – započinje priču Milosavljevićeva i otkriva kako je došla do Cece.

– Moj suprug me je upoznao sa Cecinim suprugom. Otišla sam kod njega na stadion Obilića da on pogleda nakit. Odnijela sam mu komplete. Kaže on meni: “Nemoj meni ništa to da pokazuješ, idi kod mene kući, nosi sve Ceci.” Tako je i bilo. Njihov sin Veljko je bio baš mali. I ja sam sa tim nakitom otišla kod Zvezdinog stadiona. Tamo me je ona primila, bila je potpuno normalna, ljubazna, srdačna. Ušla sam i sela u dnevni boravak, izvadila palete koje sam imala i ona je sve pregledala. Dosta toga je uzela. To nimalo nije bilo jeftino u to vrijeme – tvrdi Mirjana.

Njoj veoma smeta što godinama sluša razne spekulacije o Cecinom nakitu.

– Želim da skinem nedoumicu i da ženu više ne napadaju da je taj nakit ratno profiterstvo. Pojedinci su dali sebi za pravo da pričaju svašta sada kada on nije među nama. Stojim iza svojih riječi, prošlo je mnogo godina, a sigurna sam da se i ona sjeća. Ta fama oko toga je nepravedna. Ne znam ko nju ima pravo da osuđuje, ona je sve to od mene kupila i ne postoji nikakva pljačka. Svi kompleti su djelovali impozantno i vrlo efektno, kao da su pravi. Ceca je divna žena, normalna, kvalitetna, prijatna, koja umije da se ponaša sa ljudima. Nisam u kontaktu sa njom, niti više prodajem takav nakit, dugo sam se premišljala da li da ovako javno govorim. Eto, sada neka svi znaju da je ona čista kao suza i da niko ne može ništa da joj kaže. Sve te priče su bile laži i spekulacije koje takva žena, koja je prošla golgotu, nije zaslužila – zaključuje ona.

 

Više verzija, lažni svjedoci i lažne priče

Više puta se u medijima pojavljivala ispovijest bliskih rođaka pokojne žene kojoj je Cecin suprug navodno ukrao ogrlicu, ali niko od njih nije govorio pod svojim imenom. Takođe, nikada nije ni navedeno ime osobe od koje je “Ražnatović nasilno uzeo” nakit, niti je poznato gdje se to tačno desilo. Pojedinci na društvenim mrežama pišu da se događaj navodno desio u okolini Janje, drugi tvrde da je to bilo u Bijeljini, a ima i onih koji su “sigurni” da se sve desilo u Erdutu.

Očigledno, riječ je o lažnoj informaciji, što se sad i dokazalo svjedočenjem Mirjane Milosavljević.

 

 

.

..

.

.

Izvor: Kurir

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.