Zašto da radim za 1.000 eura? Jovana Jeremić otkrila kako VIP pros..tutke misle: Kad se nađu 2 voditeljke sa istim muškarcem to je…

Zašto da radim za 1.000 eura? Jovana Jeremić otkrila kako VIP pros..tutke misle: Kad se nađu 2 voditeljke sa istim muškarcem to je…

Od kako je u policijskoj akciji uhapšeno 29 osoba, zbog pros..tucije, o imenima, katalozima, poznatim pros..tutkama i m.kroima ne prestaje da se govori, a Jovana svakodnevno priča da će sve njih raskrinkati.

Sada je u jutarnjem programu iznijela svoje mišljenje, na temu kako jedna VIP pros..tutka razmišlja.

 

– Neće one da rade za platu od 1.000 eura, kad to mogu da dobijem za dva sata intimnog odnosa. Alave su. Nije njih muka natjerala to da rade. Prije nego što su se upalile kamere, mnoge voditeljke smo spominjali da su zapravo elitne pros..tutke, ali ne možemo to kažemo, još uvijek nemamo dokaze ćutimo. Moje najnovije informacije su da su skočile cijene elitnih pros..tutki, više ne mogu da se nađu na tržištu – rekla je Jovana:

 

– Voditeljke za koje niko ne bi rekao da se bave pros..tucijom vrlo su bile zvijezde noći mnogih političara. Znači oni gledaju TV-u i tako ih biraju. Zamisli kad se nađu na istoj televiziji dvije voditeljke, koje su sa istim, one rade zajedno sa njim sve, to se zove sendvič – istakla je Jeremićeva u svojoj emisiji.

.

 

 

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.